De taxicentrale in Dordrecht die 24/7 voor u klaarstaat

Taxi Centrale Dordrecht is al bijna 90 jaar actief in de regio Dordrecht, Zwijndrecht en Papendrecht. Onze opgeleide en Nederlandssprekende taxichauffeurs weten altijd waar u naartoe moet, ook zonder navigatie.

Dag- en nachtservice

Midden in de nacht of ’s ochtends vroeg. Het maakt niet uit hoe laat u een taxi nodig heeft om u van A naar B te brengen. Taxi Centrale Dordrecht staat dag en nacht voor u klaar. Wij rijden altijd voor u, ook op zon- en feestdagen.

Exclusief wagenpark

 

Het wagenpark van Taxi Centrale Dordrecht bestaat uit 21 exclusieve voertuigen van het merk Mercedes. Onze wagens zijn te herkennen aan het rode bordje op het dak. Onze chauffeurs rijden in een: 

  • Mercedes e-klasse (maximaal 4 personen) 
  • Mercedes V-klasse (maximaal 8 personen) 
  • Mercedes Vito (maximaal 8 personen)  

Alle auto’s en busjes zijn voorzien van airconditioning en navigatie.

 

 de aangegeven maximale aantal personen zijn exclusief chauffeur.

 

Zakelijk vervoer

 

Heeft u een belangrijke vergadering waarvoor u onderweg nog rustig wat voorbereiding wilt doen? Of heeft u een zakelijke relatie die opgehaald of weggebracht moet worden? De exclusieve wagens van Taxi Centrale Dordrecht bieden optimaal comfort.

Groepsvervoer

Heeft u taxivervoer nodig voor meer dan 4 personen en overweegt u al twee taxi’s te bestellen? Niet nodig! Taxi Centrale Dordrecht beschikt over comfortabele busjes die ruimte bieden voor maximaal 8 personen.

 

 De aangegeven maximale aantal personen zijn exclusief chauffeur.