Goed op weg met Taxi Centrale Dordrecht

Contact

De taxicentrale in Dordrecht die 24/7 voor u klaarstaat

Taxi Centrale Dordrecht is al bijna 90 jaar actief in de regio Dordrecht, Zwijndrecht en Papendrecht. Onze opgeleide en Nederlandssprekende taxichauffeurs weten altijd waar u naartoe moet, ook zonder navigatie.

Voordelige tarieven

TariefsoortInstapPrijs per kmPrijs per minuut
Tot en met 4 personen€ 3,10€ 2,25€ 0,39
Vanaf 5 t/m 8 personen€ 6,40€ 2,90€ 0,44

De wachtkosten voorafgaand aan de rit bedragen € 44 per uur. Lokale ritten buiten Dordrecht en Zwijndrecht hebben een instaptarief van € 9,00. Het instaptarief voor groepsvervoer buiten de regio bedraagt €12,50. Neem contact op voor ritten buiten de regio met scherpe tarieven.

Dag- en nachtservice

Midden in de nacht of ’s ochtends vroeg. Het maakt niet uit hoe laat u een taxi nodig heeft om u van A naar B te brengen. Taxi Centrale Dordrecht staat dag en nacht voor u klaar. Wij rijden altijd voor u, ook op zon- en feestdagen.

Exclusief wagenpark

Het wagenpark van Taxi Centrale Dordrecht bestaat uit 21 exclusieve voertuigen. Onze wagens zijn te herkennen aan het rode bordje op het dak. Onze chauffeurs rijden in een: 

  • Mercedes e-klasse (maximaal 4 personen) 
  • Volkswagen Passat (maximaal 4 personen) 
  • Mercedes Vito (maximaal 8 personen) 
  • Volkswagen Caravelle (maximaal 8 personen) 

Alle auto’s en busjes zijn voorzien van airconditioning en navigatie.

Zakelijk vervoer

Heeft u een belangrijke vergadering waarvoor u onderweg nog rustig wat voorbereiding wilt doen? Of heeft u een zakelijke relatie die opgehaald of weggebracht moet worden? De exclusieve wagens van Taxi Centrale Dordrecht bieden optimaal comfort.

Groepsvervoer

Heeft u taxivervoer nodig voor meer dan 4 personen en overweegt u al twee taxi’s te bestellen? Niet nodig! Taxi Centrale Dordrecht beschikt over comfortabele busjes die ruimte bieden voor maximaal 8 personen.