top of page
Taxi Centrale Dordrecht
achtergr4.png

Taxi Centrale Dordrecht, taxibedrijf met 95 jaar geschiedenis in Zuid-Holland

Neem contact op
taxibedrijf met 95 jaar geschiedenis in Zuid-Holland

Taxibedrijf in Zuid-Holland

Taxi Centrale Dordrecht heeft een rijke historie. Inmiddels bestaat ons taxibedrijf al ruim 95 jaar waarbij we altijd op een professionele manier personen hebben vervoerd naar hun bestemming. 

Uiteraard hebben we in die eeuw dat we actief zijn in personenvervoer een grote ontwikkeling meegemaakt als bedrijf. Waar we in het begin nog een vervoersdienst aanboden met paard en wagen zijn we mee geëvolueerd naar een servicegericht taxibedrijf met een moderne vloot taxi's van het merk Mercedes-Benz. 

info

Moderne vloot taxi´s

Voor het vervoer van personen beschikt Taxi Centrale Dordrecht over een wagenpark met maar liefst 21 exclusieve voertuigen van het merk Mercedes. Onze wagens zijn makkelijk te herkennen aan het rode bordje op het dak. Zo hebben we wagens van Mercedes e-klasse voor maximaal vier personen, en wagens uit de Mercedes V-klasse en Mercedes Vito voor maximaal acht personen. Alle wagens die we hebben, beschikken over airconditioning en navigatie. 

Taxi Centrale Dordrecht logo

Wilt u meer weten over Taxi Centrale Dordrecht in Zuid-Holland of het wagenpark waar we over beschikken? Neem vrijblijvend contact met ons op. 

bottom of page