top of page
taxicentrale in Dordrecht
achtergr4.png

Taxi Centrale Dordrecht, uw taxidienst in regio Zuid-Holland

Taxibedrijf in Zuid-Holland
taxicentrale

De taxicentrale in Dordrecht die 24/7 voor u klaarstaat

Heeft u een taxi in Dordrecht nodig om u van a naar b te brengen? Taxi Centrale Dordrecht staat dag en nacht voor u klaar, en dat alle dagen van het jaar, ook op zon- en feestdagen.
Onze opgeleide en Nederlandssprekende taxichauffeurs brengen u overal naartoe en weten perfect waar uw bestemming is, zelfs zonder navigatie. Als professionals kennen ze de wegen perfect in regio Dordrecht, Zwijndrecht en Papendrecht, en brengen ze u stipt op uw bestemming. Of u nu midden in de nacht of ‘s ochtends vroeg opgepikt moet worden bij u thuis. Dankzij onze uitstekende service worden we trouwens ook vaak gekozen voor luchthavenvervoer. 

Zakelijk vervoer

Zakelijk vervoer

Heeft u een belangrijke vergadering waarvoor u onderweg nog rustig wat voorbereiding wilt doen? Of heeft u een zakelijke relatie die opgehaald of weggebracht moet worden? De exclusieve wagens van Taxi Centrale Dordrecht bieden optimaal comfort voor alle zakelijke ritten. Iedereen weet hoe frustrerend en stressvol het is om waardevolle tijd te verliezen in het verkeer. Daar brengt Taxi Centrale Dordrecht graag verandering in met zakelijk vervoer. Onze professionele chauffeurs hebben stiptheid hoog in het vaandel, waardoor u verzekerd bent dat u op tijd op de plaats van afspraak bent. 

Zakelijk vervoer
Groepsvervoer

Groepsvervoer

Heeft u transport nodig voor meer dan vier personen? Dan is het niet nodig om twee taxi’s te bestellen. Bij Taxi Centrale Dordrecht beschikken we over comfortabele busjes in onze vloot die ruimte bieden voor maximaal acht personen. 
Of u nu transport nodig heeft naar de luchthaven of samen een uitstap wilt maken naar een bestemming in binnen- of buitenland, onze chauffeur zorgt ervoor dat u samen makkelijk reist en brengt u en uw groep tijdig en veilig op uw bestemming. 

Moderne vloot van Mercedes

Onze chauffeurs brengen alle passagiers veilig en comfortabel op hun bestemming met onze vloot Mercedes taxi’s. Zo beschikken we bij Taxi Centrale Dordrecht over een wagenpark met maar liefst 21 exclusieve voertuigen die voorzien zijn van airconditioning en navigatie, en zijn aangepast aan de grootte van uw reisgezelschap. Of u nu privé reist of met een groep.

Mercedes e-klasse (maximaal vier personen) 

Mercedes V-klasse (maximaal acht personen) 

Mercedes Vito (maximaal acht personen)  

voertuigen
Taxi Centrale Dordrecht logo

Wilt u meer weten over de taxidiensten die we bij Taxi Centrale Dordrecht bieden op vlak van particulier, zakelijk of groepsvervoer? Neem contact met ons op of vraag een offerte.

bottom of page